Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon valt Mourinho bij: 'Ze dachten wellicht dat die twee te oud waren'

Laatste update:

"Het lijkt alsof er een scheiding is tussen wat het bestuur denkt en wat José denkt over wie er naar de club moet komen. Het is intrigerend omdat José praat over het gebrek aan invloed dat trainers hebben op de aankopen ten opzichte van technisch directeurs en scoutinghoofden. Ik denk eerlijk gezegd dat het zo hoort in de voetballerij en dat de coaches zich moeten concentreren op het voetbal", legt de clubicoon uit bij Sky Sports. "Maar wie zijn de mensen in de bestuurskamer die hem vertellen dat zijn aankopen niet goed zijn? United heeft geen technisch directeur. En Sir Alex Ferguson en Sir Bobby Charlton wordt niets gevraagd."

"Een week of drie, vier geleden heeft José zijn lijstje aan Ed Woodward gegeven. Hij deed toen een beroep op het bestuur en ik vroeg me af waar hij mee bezig was. Maar in de afgelopen dagen kan ik precies zien wat zijn plan was. Ik denk dat hij denkt dat het bestuur hem heeft laten zitten. Zij dachten wellicht dat jongens als Ivan Perisic en Toby Alderweireld, van wie ik zeker dacht dat hij zou komen, een beetje aan de oude kant zijn. Maar zorg dat dat soort spelers komen. José is hiernaartoe gehaald om te winnen. Je kan een huis niet voor driekwart bouwen, je moet het ook afmaken, je kan niet meer terug."

"Sinds het ontslag van David Moyes heeft de club op een rotonde gezeten en wordt er zonder een strategie voor de lange termijn op dingen gereageerd. José Mourinho is een geweldige trainer, een van de beste van de wereld in de afgelopen vijftien jaar, maar je moet hem volledig steunen en op dit moment lijkt het erop dat het bestuur zich een beetje teruggetrokken heeft. Ze gaan nu weer achteruit en zeggen dat het niet helemaal in de clubfilosofie past. Die filosofie is vijf jaar geleden al uit het raam gegooid. Nu moet je omgaan met het feit dat de filosofie is dat er gewonnen moet worden, aangezien er al lange tijd weinig gewonnen wordt", sluit Neville af. Manchester United versterkte zich afgelopen zomer met Fred, Diogo Dalot en derde keeper Lee Grant.

Vind jij dat Manchester United meer aankopen had moeten doen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
57
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties