Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon van PSV gaat vanaf woensdag in Turkse Süper Lig aan de slag

Laatste update:

Nilis is een van de beste spelers die PSV ooit in de gelederen heeft gehad. De Belg stond tussen 1994 en 2000 op de Eindhovense loonlijst en kwam tot 110 doelpunten in 164 officiële duels. Na zijn actieve loopbaan keerde hij bij PSV terug als individueel trainer en scout. In 2018 nam hij met een kampioenschap afscheid als spitsentrainer van PSV en ging hij aan de slag bij VVV, waar de samenwerking tot twee seizoenen beperkt bleef omdat VVV vanwege de coronacrisis ook goed op de financiën moest letten.

"Het was absoluut een fijne periode bij VVV. Gezellige club. Als je zelf altijd aan de top gespeeld hebt, is het niet altijd makkelijk om je aan te passen aan een ploeg die niet elke week moet winnen. Maar ik heb daar enorm veel opgestoken. Maar nu is het verhaal voor mij klaar in Venlo. Ik wil vooruit", sprak Nilis eerder tegenover Sporza. De Belg keert nu terug naar Turkije, waar hij in 2011 al werkzaam was als assistent-trainer bij Genclerbirligi en Kasimpasa. Bij laatstgenoemde club was hij de rechterhand van Capa.

Ankaragücü eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Süper Lig, met 32 punten uit 34 duels, maar de Turkse voetbalbond koos ervoor om geen enkele club te laten degraderen. Dat betekende ook goed nieuws voor Kayserispor en Yeni Malatyaspor. In de hoogste divisie van Turkije spelen komend seizoen 21 teams en aan het einde van de rit zijn er niet drie maar vier degradanten.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties