Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clublegende spreekt steun uit voor Ten Hag na ongelooflijke comeback

Laatste update:

Beckham sprak zaterdag bij de Formule 1-race in Qatar, waar Max Verstappen zijn derde wereldtitel op rij veroverde, over onder meer de situatie rondom Ten Hag. "Ik denk dat het een goede manager is", liet Becks optekenen door onder meer Sky Sports.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

"Hij gaat alleen door een moeilijke tijd heen, ook door alle rumoer rondom Manchester United. Dat maakt zijn werk er niet gemakkelijker op. We willen allemaal heel graag dat de onrust verdwijnt en dat er snel een beslissing komt voor de manager, de spelers, de supporters en de club. Er is stabiliteit nodig en ik ken daar de juiste mensen voor."

Beckham, zelf mede-eigenaar van Inter Miami FC, doelt met zijn uitspraken op de veelbesproken overnamestrijd bij Manchester United. Sir Jim Ratcliffe, een Britse miljardair, en een consortium uit Qatar willen namelijk dolgraag de macht overnemen op Old Trafford.

De middenmoter in de Premier League is sinds 2005 in handen van de vermogende familie Glazer uit de Verenigde Staten, maar het lijkt erop dat de Engelse grootmacht op termijn van eigenaar wisselt. Voorlopig is er wat betreft deze kwestie nog geen definitief besluit genomen, waardoor het onrustig is in Manchester.

"We hebben allemaal een voorkeur wat betreft de nieuwe leider en wie ons terug moet brengen naar de top", benadrukte Beckham vanuit Qatar. "Manchester United is een van de grootste clubs van de wereld, misschien wel dé allergrootste. Wij vinden van wel in ieder geval."

"Ik denk dat ik wel weet wie de meest geschikte personen zijn om de club te gaan leiden in de nabije toekomst. Of dat Sheikh Jassim is? We gaan het zien", verwees Beckham naar de aanjager van het consortium uit Qatar, die serieus een bod overweegt om Manchester United over te nemen.

Premier League
Manchester United
2 - 1
Brentford

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
1
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
50
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
16
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties