Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Clubleiding Arsenal trekt conclusies en werkt al aan opvolging Wenger'

Laatste update:

Wenger eindigde in zijn voorgaande 21 seizoenen altijd met een plek in de top vier óf een prijs. Na het verliezen van de finale van de EFL Cup tegen Manchester City (0-3) en de vroege uitschakeling in de FA Cup, is de Europa League nog de enige kans op zilverwerk dit seizoen. In de achtste finale van dat toernooi ontmoet Arsenal AC Milan. Daarnaast verloopt het seizoen in de Premier League tot dusver niet veel beter, met een zesde plaats.

Stan Kroenke, die de meerderheid van de aandelen in handen heeft, steunt Wenger, maar heeft ook zijn fiat gegeven aan de hervormingsplannen van algemeen directeur Ivan Gazidis. In die plannen is er op termijn geen plaats meer voor de Fransman. Josh Kroenke heeft de afgelopen tijd in Londen doorgebracht op de burelen van Arsenal en hij zal waarschijnlijk terugkeren met het oordeel dat er iets moet veranderen. Zolang Arsenal nog ergens voor speelt, zal men geen beslissing nemen over de toekomst van Wenger.

Jardim staat momenteel aan het roer bij AS Monaco en heeft daar nog een contract tot 2020, terwijl de Monegasken niet van plan zijn om hem zomaar te laten gaan. Arteta werkt momenteel als assistent van Josep Guardiola bij Manchester City en stond tot dusver nog niet op eigen benen. Verder worden Brendan Rodgers, Joachim Löw, Thierry Henry en Paulo Fonseca in verband gebracht met de eventuele opvolging van Wenger.

Denk jij dat Arsène Wenger bezig is aan zijn laatste seizoen bij Arsenal?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties