Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Clubloze Mario Götze (28) staat voor zeer verrassende transfer'

Laatste update:

De clubloze Götze kan bij FC Cincinnati een meerjarig contract tekenen met een jaarsalaris van naar verluidt 3,8 miljoen euro, wat aangeeft dat de Amerikaanse interesse serieus is. De inmiddels 28-jarige kan met een transfervrije status de overstap maken naar de club van Stam. De wereldkampioen van 2014 verliet Borussia Dortmund eerder deze zomer en zit sindsdien zonder werkgever.

Götze speelde verdeeld over twee periodes voor Dortmund. Tussendoor maakte hij de overstap richting Bayern München, maar het avontuur in Zuid-Duitsland bleek geen succes te zijn. Afgelopen seizoen kwam Götze steeds minder vaak aan spelen toe bij BVB, waarop de clubleiding besloot om de samenwerking met de spelmaker geen vervolg te geven. Een transfer richting een andere Europese topclub bleef vervolgens uit.

Mocht Götze daadwerkelijk bij FC Cincinnati tekenen, dan krijgt hij met verschillende Nederlanders te maken. Naast Stam staan Siem de Jong, Jürgen Locadia en Maikel van der Werff onder contract aldaar. Daarnaast maakte Haris Medunjanin, met een verleden bij onder meer AZ en Sparta Rotterdam, onlangs de overstap naar the Orange and Blue.

Zie jij Mario Götze bij FC Cincinnati tekenen?

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
6
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties