Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubloze Steur gaat geluk beproeven bij Maccabi Petach Tikva

Laatste update:

Steur begon zijn profloopbaan in het shirt van FC Volendam, waar hij zich in zijn derde en laatste jaar in de kijker speelde van SC Heerenveen. De Friezen namen hem over, maar leenden hem al snel weer uit aan Excelsior. Zowel daar, als later bij Heracles Almelo, lukte het Steur echter niet te overtuigen in de aanvalslinie.

Nu mag hij in Israël gaan laten zien dat hij een meerwaarde kan zijn. Maccabi, dat afgelopen seizoen als achtste eindigde op het hoogste niveau, kan Steur een contract aanbieden als hij een goede indruk achterlaat. Vorig seizoen was Daniel de Ridder nog actief bij een andere Israëlische club, Hapoel Tel Aviv. Die ploeg werd landskampioen.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties