Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubs compleet overvallen door nieuwste plannen KNVB: 'Bizar'

Laatste update:

Voor Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur bij De Graafschap, komt de aankondiging van Van der Zee als een complete verrassing. "Is het misschien goed dat wij daar binnen de Keuken Kampioen Divisie ook iets van vinden voordat Jan Dirk van der Zee er een mening over geeft? Bizar", stelt Ostendorp op Twitter. Als het aan de KNVB ligt wordt vanaf het seizoen 2023/24 begonnen met een pilot in de Keuken Kampioen Divisie. De UEFA en FIFA moeten daar echter wel eerst hun goedkeuring over uitspreken.

De KNVB heeft vijf nieuwe regels opgesteld die uitgeprobeerd zouden moeten worden op het tweede Nederlandse niveau. Zuivere speeltijd is daar een onderdeel van. Verder wil de bond voortaan intrappen vanaf de zijlijn in plaats van ingooien, en dribbelen bij een vrije trap (de zogeheten zelfpass). De vierde regelverandering is de introductie van een tijdstraf, waarbij een speler vijf minuten naar de kant moet bij het ontvangen van een gele kaart. Tot slot pleit de KNVB voor onbeperkt wisselen.

'Vanaf het seizoen 2023/24 vijf nieuwe regels in Keuken Kampioen Divisie'

De KNVB wil vanaf volgend jaar starten met een pilot om vijf spelregelwijzigingen door te voeren.Lees artikel

"Het is bekend dat de UEFA en de FIFA de neiging hebben om met de hakken in het zand te gaan bij veranderingen, dus er zal nog behoorlijk moeten worden gelobbyd, eer de pilot in de Keuken Kampioen Divisie van start kan gaan", aldus Van der Zee. Naast weerstand van de overkoepelende voetbalbonden kan de KNVB dus nu al rekenen op weerstand van de clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. Het is niet bekend of Ostendorp aan de hand van de aankondiging in gesprek gaat met de bond.

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties