Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Clubs daaronder, zoals FC Utrecht, sc Heerenveen en Vitesse, kan hij aan'

Laatste update:

Van Fessem maakte aan het einde van de vorige eeuw furore tussen de palen bij de Tricolores en is te spreken over Lamprou, die deze jaargang in 21 wedstrijden voor Willem II slechts 26 doelpunten incasseerde. "Kostas heeft zijn waarde bewezen. Hij is rustig en een stabiele doelman. Hij is zeker van het niveau van Willem II", vertelt Van Fessem aan Omroep Brabant. "Ik moet nog zien of hij daadwerkelijk vertrekt. Redelijk van overtuigd dat de deur van beide kanten nog wel open staat. Dat is dus nog even afwachten. Een betere keeper ga je niet vinden, die speelt niet bij Willem II."

Moens is een vergelijkbare mening toegedaan. "Ik denk dat Willem II Lamprou gaat missen, ja. Ik denk dat Lamprou een prima keeper is, zeker voor het niveau Willem II. Als je kijkt wat hij beheerst van wat een keeper moet beheersen, dan heeft hij heel veel plusjes volgens mij. Maar misschien wil hij zelf wel een stapje hogerop. Dat zou kunnen", aldus de voormalig Oranje-international, die tussen 2004 en 2006 45 wedstrijden speelde voor Willem II.

"Ik denk dat hij een stapje hoger ook aan kan. De top is te hoog gegrepen", vervolgt Moens over de Griekse sluitpost. "Daar heeft hij natuurlijk gezeten, hij was een prima stand-in voor Feyenoord. Voor de absolute top komt hij net iets tekort. Maar clubs daaronder, zoals Utrecht, Heerenveen en Vitesse, kan hij aan. Hij is net zo goed als wat er nu zit."

'Lamprou is goed genoeg voor de subtop van de Eredivisie'

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties