Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubs uit subtop Eredivisie informeren naar vleugelverdediger Jong Ajax

Laatste update:

De vleugelverdediger, die tot dusver zestien competitiewedstrijden speelde in de Jupiler League, lijkt niet bang te hoeven zijn dat hij uit het betaalde voetbal zal verdwijnen. "Verschillende clubs uit de subtop van de Eredivisie en de top vijf van de Jupiler League hebben laten weten Derwin te volgen", vertelt management P4P International Sports. "Hij staat bij veel clubs op het lijstje en dat is ook niet vreemd, aangezien Derwin snel en technisch is. Hij kan bovendien de hele rechterflank bestrijken."

Martina speelde voorheen altijd als rechtsbuiten, maar is dit seizoen naar de achterhoede verhuisd. In het eerste van Ajax is Ricardo van Rhijn momenteel de vaste rechtsback en hij gaat binnenkort zijn contract bij de club verlengen. Achter Van Rhijn is Ruben Ligeon de back-up en ook Kenny Tete komt eraan.

Derwin Martina is goed genoeg voor Ajax

Meer nieuws

Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler keert terug op trainingsveld
0
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
12
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
18
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties