Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubs zeer teleurgesteld met kabinetsbesluit over stadions: 'Voor de bühne'

Laatste update:

Aanvankelijk maakte het demissionair kabinet bekend dat de stadions volledig gevuld zouden mogen worden bij aanvang van het nieuwe seizoen. Na de oplopende coronacijfers werden tot 13 augustus nieuwe maatregelen ingevoerd, waardoor de stadions slechts voor 67 procent gevuld mogen worden. Het kabinet besloot maandag om die maatregel te verlengen tot september.

"Dit is opnieuw een zware teleurstelling voor iedereen in het voetbal", schrijven de KNVB, Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. "Wij doen er alles aan in onze macht om risico's tot een minimum te beperken. Onze strikte protocollen en het Testen voor Toegang in het voetbal zijn zeer effectief om de gezondheid en veiligheid van ons publiek te waarborgen. Deze beperkende maatregel is dan ook puur voor de bühne. We gaan immers al door de anderhalve meter heen bij een twee derde bezettingsgraad."

De clubs en de voetbalbond hopen in ieder geval vanaf september weer met volle stadions te kunnen spelen. "In september heeft iedereen de mogelijkheid gehad om zijn tweede vaccinatieprik te krijgen. De besmettingen nemen snel af en de ziekenhuisopnames stabiliseren. Het ligt in de lijn der verwachting dat we dan weer kunnen opschalen naar honderd procent publiek in de stadions. Dit zullen we ook kenbaar maken richting het kabinet in gesprekken die wij de komende weken voeren."

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
0
De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
51
Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
11
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
39
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties