Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubs zoeken naar oplossing voor 'expensive misfit' Stekelenburg

Laatste update:

De Championship-club beschikt met Andy Lonergan al over een prima eerste keeper en heeft meerdere back-ups voor hem in huis. Bovendien wil Stekelenburg liever niet in de kelder van de Engelse eerste divisie spelen en verdient hij vrij goed. Get West London weet dan ook dat Fulham zoekende is naar een oplossing voor de 33-jarige doelman en dat Southampton met de club meedenkt.

De clubs zouden naar twee potentiële oplossingen kijken. Fulham zou bereid zijn om Stekelenburg voor een transfersom van bijna 1 miljoen euro te laten gaan, een bedrag dat vergelijkbaar is aan de huursom die Southampton afgelopen seizoen voor hem betaalde. Punt is wel dat de keeper, die door de krant een expensive misfit voor Fulham wordt genoemd, zo'n 33.000 euro per week verdient en dat kan teveel zijn voor Southampton om te betalen aan een vaste reserve.

Forster is immers weer hersteld en zal in het nieuwe seizoen de vaste man onder de lat zijn. Southampton ziet het wel zitten om Stekelenburg erbij te houden als zijn back-up, omdat Kelvin Davies geen nieuw contract aangeboden krijgt. De tweede oplossing is dat Fulham besluit Stekelenburg in zijn laatste jaar toch nog eens te verhuren, maar dat zou Southampton niet nog eens willen.

Zal Maarten Stekelenburg de komende jaren nog ergens eerste keus zijn?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties