Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubtopscorer Memphis Depay krijgt van Xavi te horen waarom hij bankzitter is

Laatste update:

Afgelopen week was Depay als invaller al trefzeker bij zijn rentree tegen Athletic Club (4-0), en tegen Elche vond de clubtopscorer van Barcelona dus wederom het net. "Ik ben erg blij met het resultaat en we moeten op deze weg doorgaan", concludeert Depay zelf na afloop. "Er zijn wedstrijden geweest die we moesten winnen, maar die we in de slotfase uiteindelijk uit handen gaven. Nu winnen we, en de volgende stap is om comfortabelere zeges te boeken. Het is goed dat we veel kansen kregen, maar die kansen moeten we wel afmaken. We hebben het onszelf nu wat moeilijk gemaakt."

Met tien treffers uit achttien optredens is Depay clubtopscorer bij Barcelona, maar voorlopig lijkt hij Aubameyang voor zich te moeten dulden in de pikorde van Xavi. De trainer legt uit waarom. "Het is moeilijk om spelers niet op te stellen die wél het verdienen. Ik moet nou eenmaal beslissingen nemen en ik heb gewoon erg veel keuzes te maken. De spelers die vandaag binnen de lijnen kwamen maakten het verschil. Het is geweldig om al deze aanvallers tot mijn beschikking te hebben."

"Hij heeft tijd nodig omdat hij terugkomt van een blessure en die geven we hem dan ook", vervolgt Xavi, die genoten heeft van de benutte strafschop van zijn pupil. "De penalty was echt niet te stoppen, hij schiet hem perfect binnen. Sowieso laat hij zich zien: hij traint goed en is de topscorer van het team. Een echte professional", aldus de Catalaanse oefenmeester.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

-

Meer nieuws

VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
3
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
31
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
42
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties