Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coach AA Gent zorgt voor onrust: 'Werden kampioen zonder Boussoufa'

Laatste update:

Vanhaezebrouck lijkt niet heel erg enthousiast over de komst van de in Amsterdam geboren Marokkaans international. "Ik denk dat de directie heeft geoordeeld op basis van het verleden van Mbark bij de club: dat ze hem een kans moesten geven om hem weg te halen uit het gat waarin hij gevallen was, hij zat daar hopeloos verloren in Rusland", zo vertelt de trainer in gesprek met het Belgische dagblad. "Ik denk dat ze hem naar hier hebben gehaald om terug zijn voetbalplezier te vinden."

Vanhaezebrouck heeft besloten Boussoufa niet in te schrijven voor de knock out-fase van de Champions League. Hij geeft bovendien aan de dat middenvelder gewoon 'één van de jongens' zal zijn. "Hij moet eerst zijn eigen niveau terugvinden, dat wil zeggen: vooral fysiek weer scherp worden en conditioneel op niveau komen. En dan kan hij misschien terug tot spelen komen, en kan hij de groep iets bijbrengen."

Eventuele arrogantie van Boussoufa wordt ook niet getolereerd. "Vedetten spelen bij Barcelona, Real Madrid en bij clubs in de top van de Engelse en Duitse competitie. Ik heb ook tegen de groep gezegd dat we Mbark moeten aanvaarden, dat we hem moeten helpen en een kans geven. En misschien kan hij ons dan iets teruggeven. Deze club is wel kampioen geworden zonder Mbark Boussoufa." De uitlatingen van Vanhaezebrouck worden via de sociale media gretig gedeeld.

Prolohgeert AA Gent de landstitel?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties