Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coach Bento trekt conclusies na gigantische afgang van Portugal

Laatste update:

De EK-finalist van 2004 verloor zondag dus van Albanië en tijdens het duel werd de 45-jarige Bento uitgejoeld (Weg met Paulo Bento!) en zwaaiden de supporters met witte zakdoekjes. De coach haalde er na afloop zijn schouders over op: "Het is normaal in het voetbal dat zoiets gebeurt, maar het lijkt me niet goed dat de mensen mij al na de eerste dag van het nieuwe seizoen in twijfel trekken. We moeten elkaar respecteren en onze weg vervolgen."

Portugal slaat nu echter een andere weg in, zonder Bento. De oud-middenvelder van onder meer Benfica, Oviedo en Sporting Portugal, ging na het WK van 2010 aan de slag als bondscoach van zijn land. Hij bereikte vervolgens de halve finale van het EK in Polen en Oekraïne, maar op het afgelopen WK overleefde Portugal de groepsfase niet. Het is nog niet bekend wie de ex-trainer van Sporting Portugal gaat opvolgen.

UEFA European Championship Qualifiers
Portugal
0 - 1
Albanië
Een verstandig besluit van Paulo Bento?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
0
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
3
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
12
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties