Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coach Nigeria haalt uit: 'Het is een schande, ze floten voor de Fransen'

Laatste update:

Een elleboog van Olivier Giroud jegens John Obi Mikel werd niet bestraft en Blaise Matuidi kwam na een schandalige overtreding op de enkels van Ogenyi Onazi weg met een gele kaart. In de eerste helft werd bovendien een doelpunt van Emmanuel Emenike afgekeurd; de spits tikte een voorzet van Ahmed Musa binnen, maar stond nipt buitenspel.

"De scheidsrechter heeft veel fouten gemaakt en daar plaats ik mijn vraagtekens bij. Ik ben er niet tevreden over", zei de 52-jarige Keshi tijdens de persconferentie in Brasília. "Hij was niet goed. Hij is een mens, maar hij was niet goed. Onazi werd twee keer keihard geraakt en is weken uitgeschakeld, maar de arbiter deed niets."

"Ik praat normaal gesproken niet over scheidsrechters, maar deze was echt slecht. Ik ben er nog niet zo zeker van dat Emenike buitenspel stond en zou dolgraag willen weten waarom de scheidsrechter de goal annuleerde. We kregen niet eens een herhaling in het stadion te zien. Het is een schande. Ze floten voor de Fransen. Het is pijnlijk om op deze wijze te verliezen, dit hebben we niet verdiend. Maar dat is voetbal."

Pogba
Paul Pogba groeide uit tot de held van de Franse nationale ploeg. Hij kopte tien minuten voor tijd de bevrijdende openingstreffer tegen de touwen. "Ik kan mijn gevoelens nauwelijks beschrijven", zei de spelmaker van Juventus. "We hebben een heel land dat achter ons staat. Ik ben zo blij voor alle Fransen. Op zo'n belangrijk moment scoren voor je land. Dat is geweldig. Dit is een van de mooiste momenten uit mijn leven."

-
'Frankrijk had minimaal één rode kaart moeten krijgen'

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
3
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
13
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties