Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coca-Cola ziet waarde met miljarden dalen na grap van Ronaldo

Laatste update:

Ronaldo schoof de colaflesjes uit beeld en toonde opzichtig een flesje met water. "Drink water!", zei de Portugese aanvaller tegen zijn toehoorders in de perszaal. Een onschuldige actie met een knipoog, maar wel een met gevolgen voor het miljoenenbedrijf. Het aandeel van Coca-Cola zakte maandag nog van omgerekend 46,24 euro naar 45,50 euro per stuk. De marktwaarde zakte hierdoor met maar liefst 3,3 miljard euro. Desondanks ligt de totale marktwaarde van het Amerikaanse bedrijf nog steeds op 196,47 miljard euro.

Coca-Cola reageerde al snel op het veelbesproken moment met Ronaldo tijdens het persmoment in Boedapest, waar Portugal een dag later dankzij een sterke slotfase met ruime cijfers wist te winnen. "Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het om drinken gaat en iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en behoefte. Spelers krijgen naast Coca-Cola ook water en Coca-Cola Zero bij aankomst van de persconferentie aangeboden", zo viel dinsdag te lezen in een verklaring.

Ronaldo houdt er ook op zijn 36ste een strikt dieet op na. Hij vindt het ook niet verstandig dat zijn zoon cola drinkt en chips eet. "Ik ben behoorlijk streng voor hem. Hij drinkt soms een cola of Fanta en dan ben ik boos op hem. Of hij eet chips of patat, ik houd daar niet van", zei de aanvaller van Portugal en Juventus in december nog Globe Soccer Awards in Dubai.

De actie van Ronaldo kreeg navolging na afloop van het treffen tussen Frankrijk en Duitsland. Paul Pogba, uitgeroepen tot Man of the Match en daardoor aanwezig op het persmoment, verwijderde een flesje bier 0,0-procent bier van Heineken. Pogba is volgens ingewijden een praktiserend moslim, maar het is niet bekend of dat hier iets mee te maken heeft. Heineken, een van de sponsoren van het EK, heeft nog officieel gereageerd op de actie van de Franse middenvelder.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
12
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
60
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties