Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu adviseert Depay: 'Nu gaan, zou in mijn ogen veel te snel zijn'

Laatste update:

Depay scoorde als invaller tegen Australië en Chili en haakt ogenschijnlijk moeiteloos aan bij een hoger niveau. Volgens Cocu is de linksbuiten echter nog niet klaar voor een nieuwe stap: "Hij heeft pas een seizoen als volwaardige speler in de Eredivisie afgewerkt. Nu gaan, zou in mijn ogen veel te snel zijn", zegt de oefenmeester tegen Omroep Brabant.

De selectie van Cocu is verder nog niet compleet. "Het is logisch dat er de komende tijd nog wel meer namen in de media gaan verschijnen", zegt de coach op de website van PSV. "Er zullen zeker nog een aantal spelers komen, maar over wie, hoe of wanneer ga ik pas iets zeggen als de handtekeningen zijn gezet. Ik verwacht in iedere linie in ieder geval nog wel een versterking."

Memphis Depay is nog niet klaar voor een stap hogerop

Meer nieuws

Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
9
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
14
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties