Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu benieuwd naar Dzsudzsák en co: 'Zal een moeilijke wedstrijd worden'

Laatste update:

Dynamo Moskou is op papier de sterkste van de drie opponenten. Met Alexander Büttner, Douglas en ex-PSV'er Balázs Dzsudzsák heeft men drie bekende namen onder contract staan. In de Russische competitie finishten de Moskovieten vorig seizoen als vierde en op dit moment wordt de derde plaats ingenomen, na vijf speelronden. "Zij hebben heel veel kwaliteit in huis, dat zal een moeilijke wedstrijd worden", aldus Cocu.

Daarna besprak hij kort Panathinaikos. "Een grote club, een aansprekende tegenstander en traditioneel één van de grootste clubs van Griekenland. Estoril is misschien iets onbekender, maar zij hebben vorig jaar in Portugal een uitstekend seizoen gehad. Het is een pittige groep die we hebben getroffen. Maar dat daar zie ik ook meteen de uitdaging in", sprak de hoofdtrainer van PSV. Vorig seizoen waren de opponenten minder aansprekend, weet hij nog.

Toen bond PSV de strijd aan met Ludogorets Razgrad, Chernomorets Odessa en Dinamo Zagreb en hield het na de groepsfase meteen op. Nu wil Cocu dat PSV laat zien dat het zich kan meten met Dynamo Moskou, Panathinaikos en Estoril. "Dit verandert niets aan onze doelstelling. Het zijn in mijn ogen aansprekende tegenstanders, het worden zes interessante wedstrijden. We willen overwinteren en daar gaan we ook vol voor."

PSV eindigt in de Europa League-groep als...

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties