Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu berust in nederlaag: 'Maar in CL krijgen we hier ook mee te maken'

Laatste update:

"Zij waren sterker in de duels, slimmer en sloegen op de juiste momenten toe. Wij wilden hier heel graag voor een stunt zorgen, maar hebben onze spaarzame kansen niet gegrepen. Hier moeten we wel lering uit trekken, want volgend seizoen willen we in de Champions League spelen en dan kunnen we ook zulke tegenstanders treffen. We zijn in ieder geval een ervaring rijker" ,aldus Cocu.

Meer: VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot | Woede en onmacht overheerst: ‘Twintig jaar en nu al klaar’

PSV overleefde de groepsfase van het toernooi, maar Georginio Wijnaldum wilde zeker niet spreken van een geslaagd Europees seizoen: "We hebben niet de resultaten geboekt die we wilden boeken. Voor mij persoonlijk is het ook teleurstellend omdat ik echt van grote clubs wilde winnen en de enige club waartegen dat gelukt is, is Panathinaikos."

Luuk de Jong constateerde dat Zenit simpelweg een 'maatje te groot' was: "We hebben over twee wedstrijden bij vlagen goed voetbal laten zien, maar we gaven vandaag te veel ruimte weg. En dan is Zenit gewoon een goede ploeg. Na die geweldige 2-0 van Hulk was het voorbij. Het kan gebeuren dat je van Zenit verliest. We hadden in de thuiswedstrijd minimaal een goal moeten maken, dan ga je ook anders naar dit duel toe."

-

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties