Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu: 'Bij mij was het niet zoals bij Josep Guardiola of Frank de Boer'

Laatste update:

"Guus was degene die me warm maakte voor het trainersvak", vertelt Cocu aan Helden. "Tot die tijd had ik daar nooit zo erg bij stil gestaan. Bij mij was het niet zoals bij Josep Guardiola of Frank de Boer, aan wie bij Barcelona iedereen zag dat ze na hun carrière trainer zouden worden. Guus heeft er een belangrijke rol in gespeeld dat ik nu trainer ben."

Cocu was in zijn beginperiode bij de Eindhovenaren nog af en toe zoekende. De trainer heeft inmiddels zijn draai als trainer volledig gevonden. In 2015, 2016 en 2018 wist Cocu met PSV de landstitel binnen te slepen. De voormalig middenvelder vertelt dat Hiddink hem in de loop der jaren van goede aanwijzingen heeft voorzien.

"Guus trok me steeds meer die kant op. Ik was ook zijn verlengstuk in het veld", aldus Cocu. "Hij was hier vorige week nog. We spreken elkaar geregeld. En af en toe evalueren we samen, meestal aan het einde van het seizoen. Het is heerlijk om met een man die als coach zo succesvol is geweest, te kunnen sparren", besluit de oefenmeester.

Verwacht jij dat PSV volgend seizoen weer landskampioen wordt?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties