Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu blij met aanwinst: 'Hij heeft kwaliteiten die we goed kunnen gebruiken'

Laatste update:

De 24-jarige middenvelder zorgde in het treffen met de Duitse middenmoter voor de eerste treffer. "Marco speelde een prima wedstrijd. In het begin moest hij even wennen. Dan zie je dat hij ervaring heeft, zodat hij zichzelf niet voorbij loopt en de tijd geeft om in de wedstrijd te komen", sprak Cocu. "Marco heeft kwaliteiten die wij heel goed kunnen gebruiken. En dat er nu wat meer keuzes zijn, daar moet je maar een half jaartje mee om leren gaan. Als je een stapje verder wil zetten dan PSV, zul je dat vaker tegenkomen."

Van Ginkel twijfelt er zelf niet aan dat hij komende maanden een prominente rol zal spelen bij PSV. De middenvelder is niet zomaar teruggekomen en hij wil de komende tijd wedstrijdritme op gaan doen. De ex-Vitessenaar weigert ook de droom van een nieuwe landstitel op te geven. PSV kwam vorig jaar eveneens terug van een achterstand en de wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord staan nog op het programma.

Denk jij dat Marco van Ginkel in de tweede seizoenshelft basisspeler zal zijn bij PSV?

Meer nieuws

Foden schiet Manchester City razendsnel op voorsprong met fantastische goal
0
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
0
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
3
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
9
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties