Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu: 'Deze wedstrijd vraagt om resultaat en dat is winnen'

Laatste update:

PSV speelde dit seizoen al twee keer tegen Heracles: een keer werd er gewonnen, een keer werd er met 1-1 gelijk gespeeld. "Het is een ploeg die verzorgd voetbal speelt en dus is het niet zomaar een gewonnen wedstrijd", zegt Cocu. "We gaan er zeker niet van uit dat het zomaar gespeeld is. Zij zullen alles uit de kast halen om de beker te winnen, maar ik vind wel dat wij favoriet zijn. Deze wedstrijd vraagt om resultaat en dat is winnen. Hoe dat gebeurt, liefst met ons eigen spel, maar het gaat uiteindelijk om het resultaat."

"We hebben een uitstekende trainingsweek tot nu toe", vervolgt Cocu. "We hebben nog één afsluitende training en over wat ik deze week gezien heb, ben ik wel te spreken. Iedereen is fit, dus morgen geen intensieve training maar de laatste puntjes op de 'i' voor de wedstrijd." Cocu wilde nog niets prijsgeven over zijn opstelling.

Op de website van Heracles Almelo zegt Peter Bosz dat ook hij zin heeft in de wedstrijd: "De jongens weten hoe we gaan spelen, dat is bekend. Voor de bezetting van de bank moet je altijd keuzes maken. Morgen nemen we zeven spelers mee die op de bank zitten, maar er komen ook nog vier spelers met de auto om even elf tegen elf te kunnen spelen. Morgen trainen we in Rotterdam en dan vertrekken we naar een hotel om de groep zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd. Mijn gevoel is goed, ik heb veel vertrouwen in de spelers."

-
Wie wint de KNVB Beker?

Meer nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties