Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu heeft strijdplan klaar: 'Niet alleen maar verdedigen'

Laatste update:

In de voorgaande duels speelde PSV wat behoudend, maar daar zal woensdag minder of geen sprake van zijn. Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Bayern was Cocu daar dinsdag duidelijk over. "Als je hier alleen komt verdedigen, vindt Bayern altijd dat gaatje om een goal te maken", zegt de trainer op de clubsite van PSV. "Natuurlijk moeten we op onze top verdedigen, maar we moeten ook aanvallend durven denken."

"Lef hebben, zonder naïef te spelen. ook in een zware uitwedstrijd moet je een strategie vinden waarin je in aanvallend opzicht gevaar kunt creëren en stichten", aldus Cocu. Hij kan tegen Bayern een beroep doen op Andrés Guardado en Nicolas Isimat-Mirin, die tegen Heracles Almelo (1-1) nog ontbraken. "We zijn blij dat Andrés snel terug is gekomen van een blessure. Isimat traint al een aantal dagen mee. Zij zijn beiden inzetbaar. Afgelopen weekend hebben we met hen geen risico genomen."

UEFA Champions League
Bayern München
4 - 1
PSV
Denk je dat PSV woensdag wint van Bayern?

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
8
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties