Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu: 'Het viel voor ons net verkeerd, een aantal keer was dat andersom'

Laatste update:

De trainer erkende vrijdagmiddag tijdens een perspraatje dat zijn ploeg een tikje heeft gehad door het tweede puntverlies op rij: "Dat doet veel. Verliezen kan een keer, zeker in een topwedstrijd, maar daarna moet je een reactie geven. Dat hebben we gedeeltelijk gedaan. In de eerste helft tegen FC Groningen was het voetballend veel beter dan tegen Ajax."

"Helaas bezweken we in de eindfase toen zij logischerwijs meer risico gingen nemen. De bal viel voor ons net verkeerd. Een aantal keer is dat andersom geweest", meldt hij via de officiële kanalen van zijn club. PSV treft met ADO Den Haag een tegenstander in vorm. De club uit de Hofstad meldde zich onlangs door een 3-2 zege op Roda JC Kerkrade in het linkerrijtje.

Cocu is dan ook beducht voor ADO, dat volgens de trainer een goede selectie heeft met een aantal ervaren spelers: "Daarnaast zullen ze vertrouwen hebben gezien de recente prestaties. Het is daarnaast een ploeg die uitgaat van eigen kracht, dat verwacht ik zaterdag ook." Video-analist Wim Rip, die tijdens het duel in Groningen onwel werd, maakt het overigens 'naar omstandigheden goed', zo laat Cocu weten.

Denk jij dat PSV gaat winnen van ADO Den Haag?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
115

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties