Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu: 'Hij heeft een andere keuze gemaakt en dat moeten we respecteren'

Laatste update:

Ajax geeft goede hoop dat het een flinke winst kan gaan maken op de achttienjarige Bazoer, die is omgeturnd tot middenvelder en een basisplaats heeft veroverd in het team van Frank de Boer. Zondag speelde hij weer sterk tegen PSV, zijn oude club. "Riechedly werd continu uitgefloten, maar wist zich toch staande te houden. Dat vind ik heel knap", zei De Boer.

Ook Cocu sprak mooie woorden over Bazoer. "Het is knap dat hij op deze leeftijd al bij Ajax in het eerste speelt", zei de coach van PSV in De Telegraaf. "Ik heb met hem gewerkt bij PSV A1 en wij zagen hem ook als een groot talent. We hadden hem graag hier bij PSV gehouden, maar het is anders gelopen. Hij heeft een andere keuze gemaakt en dat moeten we respecteren."

-
Denk je dat Riechedly Bazoer bij PSV ook een basisplaats had gehad?

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
8
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
14
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties