Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu krijgt tot einde van het seizoen hulp van Hiddink

Laatste update:

"Hoofdcoach Cocu heeft in overleg met de directie van PSV besloten Hiddink te vragen om de bestaande contacten te intensiveren. Hiddink heeft zich bereid gevonden om tot het eind van dit seizoen op regelmatige basis de technische staf te ondersteunen", klinkt het. "Guus zal hier minimaal een keer per week aanwezig zijn", verduidelijkt Cocu zelf aan Omroep Brabant. "We zijn erg blij dat iemand met zijn ervaring dit wil doen. Wij zullen met hem sparren en praten over de manier van trainen. Dit heeft heel veel waarde voor ons allemaal."

De 67-jarige Hiddink, de belangrijkste kandidaat om Louis van Gaal op te volgen als bondscoach van het Nederlands elftal, was in het verleden al twee keer hoofdtrainer van PSV. Tussen 1987 en 1990 en later tussen 2002 en 2006 was hij de eindverantwoordelijke in Eindhoven.

Met Guus Hiddink erbij krijgt Phillip Cocu het weer op de rit

Meer nieuws

'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
1
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
0
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
17
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
3
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
3
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties