Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu laat zich gelden in de rust: 'Eerste veertig minuten leek het nergens op'

Laatste update:

Mickey van der Hart kreeg kort voor rust rood voor het neerhalen van de doorgebroken Hirving Lozano. Zijn vervanger Mike Hauptmeijer ging snel in de fout waarna De Jong met een kopbal de koploper op voorsprong zette. "Na rust, tegen tien man, is het anders voetballen. We konden doordrukken en zetten zo een goede reeks neer."

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

Cocu zocht in de rust des duivels de kleedkamer op, ondanks de voorsprong. "Hij zei dat we slordig aan het spelen waren en dat we veel beter kunnen dan dit", zei De Jong tegen FOX Sports. "Maar wat er allemaal in de kleedkamer gebeurt ga ik niet vertellen. Cocu kan zeker wel tekeer gaan als het moet. We kunnen zelf ook wel analyseren dat het gewoon niet goed was. Dat wordt ons dan ook duidelijk gemaakt, zeker."

"De eerste veertig minuten leek het nergens op. Als ik vind dat we goed spelen dan zeg ik het en als we niet goed spelen draai ik daar heus niet om heen", erkende Cocu in gesprek met de televisiezender. "Die rode kaart kwam ons goed uit, want we speelden erg matig. De tweede helft hebben we wel goed gespeeld. We hebben zeker wel wat geboden aan het publiek. Maar je moet ook kritisch zijn: over die eerste helft kunnen we niet tevreden zijn."

-
Een geflatteerde zege voor PSV

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties