Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu legt druk bij Ajax: 'Heb het gevoel dat we dan kampioen zijn'

Laatste update:

PSV speelt nog tegen SC Cambuur en PEC Zwolle en moet een verschil van zes doelpunten met Ajax zien goed te maken om nog kans te maken op de titel. "We zullen eerst moeten zorgen dat we de wedstrijd winnen. Niet al een stap verder zijn en denken: we gaan wel even acht, negen goals maken. Zo werkt het niet. Het gaan om winnen", aldus de trainer.

"Het liefst met een score die zo hoog mogelijk uitvalt. Natuurlijk moeten we er alles aan doen om dichterbij te komen in doelsaldo en dat zullen we ook doen, maar de beslissing gaat dit weekend niet vallen." Cocu weet als oud-middenvelder hoe het is om voor het kampioenschap mee te doen: "Ik ben in de omstandigheid geweest dat ik dit heb meegemaakt. Die wedstrijd (PSV - Vitesse (5-1) in 2007, red.) gaf aan dat je altijd tot de laatste seconde moet doorgaan."

"Er zijn een aantal wedstrijden in een seizoen waarin een moment ontstaat dat we een grote uitslag konden neerzetten. Die momenten hopen we zondag te creëren", aldus Cocu, die ook weet dat Cambuur 'voor zijn laatste kans' speelt: "Daarbij is er altijd het gevaar dat we te gehaast of te ongeduldig spelen. We hebben dit seizoen al heel veel goals gemaakt, dat moet ons vertrouwen geven het maximale resultaat te halen. We moeten na negentig minuten van het veld stappen met het gevoel dat er niet meer in zat."

-
Wat verwacht jij van PSV - SC Cambuur?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
5
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
6
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties