Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu legt specifieke eisen neer bij Vitesse: 'Dat wordt interessant'

Laatste update:

De 51-jarige Cocu beleefde zijn grootste successen aan het roer bij PSV. Als hoofdtrainer van de huidig Eredivisie-koploper werd hij tussen 2013 en 2018 driemaal landskampioen, terwijl hij een jaar eerder als interim-trainer beslag legde op de KNVB Beker. Dienstverbanden bij Fenerbahçe en Derby County waren later minder succesvol. Bij Vitesse, de club waar hij tussen 1990 en 1995 actief was als speler, krijgt hij een nieuwe kans in zijn trainerscarrière.

"Phillip heeft bepaalde eisen neergelegd bij de clubleiding op het gebied van het versterken van de selectie", vertelt Kapteijns in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Dat is interessant om te zien in hoeverre Vitesse daar aan tegemoet kan komen. Er staat nu een selectie die kwetsbaar is en waarvan je je kan afvragen of je er iets mee gaat bereiken dit seizoen. Je moet ook oppassen dat je je hoofd niet in een strop steekt."

Volgens Kapteijns is het van groot belang dat het avontuur bij Vitesse een succes wordt voor Cocu. "Als je met Vitesse onderin blijft hangen is dat ook niet echt lekker voor je carrière", aldus de journalist. "Bij Fenerbahçe (2018) en Derby County (2019/20) is het natuurlijk allebei geen succes geworden. Je moet wel oppassen dat als het bij Vitesse ook tegenvalt, het weleens helemaal klaar kan zijn. Maar daar is hij wel op bedacht, zijn de geluiden."

Volgens Kapteijns valt het te betwijfelen of er iets gaat gebeuren tijdens de winterse transferperiode. "De eigenaar had een heel verhaal. Hij wil het profitable maken, maar de club bestaat sinds eind negentiende eeuw en echt profitable is het meestal niet geweest. De meeste mensen hebben er vooral heel veel geld aan verloren. Maar hij denkt dat er geld uit te halen moet zijn. Of er heel veel geld is om in januari te investeren, is nog maar de vraag."

Gaat Phillip Cocu slagen bij Vitesse?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties