Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu maakt 'opmerkelijke stap': 'Zoveel meer is er daar niet mogelijk'

Laatste update:

Cocu wordt bij de Championship-club de opvolger van Frank Lampard, die op korte termijn wordt aangesteld als manager van Chelsea. "Ik vind het opmerkelijk, omdat Derby County een fantastisch jaar achter de rug heeft en op het nippertje de promotie heeft gemist, maar zoveel meer is bij die club niet mogelijk, denk ik. Het is lastig voor een coach om daar in te stappen", aldus Jansma, die contact heeft gehad met mensen rondom Cocu. "En het schijnt rond te zijn."

Cocu begon zijn trainersloopbaan bij PSV en vertrok vorig jaar uit Eindhoven. Hij koos voor een dienstverband bij Fenerbahçe, maar werd daar al snel ontslagen. Sindsdien zit de voormalig assistent-bondscoach zonder club. "De Championship is een erg zware en lastige competitie", weet Jansma. "Het wordt ook wel de zwaarste competitie ter wereld genoemd, want ze spelen alleen in de competitie al 46 wedstrijden, los van alle bekerwedstrijden waarin ze mee moeten doen. Het is een hartstikke zware competitie en de druk is groot, want ze willen omhoog."

Derby County wacht al elf jaar op promotie naar de Premier League. Afgelopen seizoen plaatste de ploeg van Lampard zich voor de play-offs, maar verloor de finale uiteindelijk van Aston Villa. "De club zoekt het in oud-voetballers", legt Jansma de keuze voor Cocu uit. "De staat van dienst van Cocu als voetballer is natuurlijk onomstreden. Zijn naam en faam in Engeland is groot. Bij Lampard was dat zo en bij hem ook. In het begin zullen ze hem wel bewonderen, het is afwachten hoe het gaat."

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties