Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu: 'Makkelijk om een speler te veroordelen en af te maken'

Laatste update:

"We hebben daar twee punten verloren. Gelukkig heb ik ook heel veel goede dingen gezien. Ons spel was al beter dan tegen FC Groningen en we hadden zelfs nog kunnen winnen", blikt Cocu via de officiële kanalen van PSV terug op de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Volgens de coach zal het in de komende wedstrijden een stuk scherper en sneller moeten, zeker in defensief opzicht.

"We gaven nog te veel vrije trappen en corners weg bijvoorbeeld. Overwinningen komen nou eenmaal niet aanwaaien. We zullen hard moeten werken om resultaten te behalen", aldus Cocu. De oefenmeester laat zich ook nog even uit over Simon Poulsen, die tegen ADO gepasseerd werd. "Hij begint het steeds beter op te pikken." Tegen ADO viel Joshua Brenet als linksback door de mand; Cocu neemt hem in bescherming. "Het is makkelijk om een speler te veroordelen en af te maken. Brenet heeft er alles aan gedaan om zijn taak goed in te vullen."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
5
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
6
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties