Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu over teleurgestelde Brenet: 'Hij weet waarom hij niet speelde'

Laatste update:

Brenet steekt zijn frustratie niet onder stoelen of banken en in gesprek met Omroep Brabant zegt de verdediger: "Om zo'n keuze te maken: dat is voor mij ook onbegrijpelijk. Voor mij voelt het wel als gebrek aan krediet. Het is onbegrijpelijk voor mij. Zo stond ik erin. Maar het blijft de keuze van de trainer." Cocu zegt op de persconferentie vrijdag dat Brenet echter de juiste instelling heeft bij de Eindhovenaren, die het zondag opnemen tegen Feyenoord.

"Bij Joshua is nu de knop omgegaan. We zien een goede reactie en hij weet waarom hij niet speelde en dat was omdat we over de eerste duels niet helemaal tevreden waren", citeert het Eindhovens Dagblad. "Kenneth Paal maakt officieel nog geen deel uit van de A-selectie en weet hoe hij dat kan verdienen. Bij de ene speler verloopt dit proces soms anders dan bij de andere. We willen voor iedereen de juiste spanningsboog creëren en houden."

Wie heeft jouw voorkeur als linksback van PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties