Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu pleit ook voor kortere transferperiode: 'Die stap verdient navolging'

Laatste update:

"Dit is een goed moment om tot veranderingen te komen, maar dat zal zeker nog het nodige overleg en werk vergen", wordt Cocu geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Als er tussen de bonden goede afspraken worden gemaakt, verdient de stap in Engeland zeker navolging. Tussen de landen onderling moet er overeenstemming zijn, omdat de ene markt niet nog weken langer open zou moeten zijn dan de andere."

De oefenmeester van de Eindhovenaren kijkt terug op een teleurstellende transferperiode. "Door een samenloop van omstandigheden is het niet gelukt om een speler te halen die wilden halen", concludeert Cocu. Hij zag onder meer Davy Pröpper, Andrés Guardado, Jetro Willems en Héctor Moreno vertrekken. Daar tegenover staat de komst van Hirving Lozano, Derrick Luckassen en Eloy Room.

PSV neemt het komende zondag in Friesland op tegen sc Heerenveen. "Ze zijn sterk in eigen huis. Het is een pittige wedstrijd, maar voetballend waren wij niet minder de laatste jaren. Er staan zondag twee ploegen op het veld die graag willen aanvallen", aldus Cocu. Kenneth Paal keerde met lichte liesklachten terug van internationale verplichtingen, maar trainde vrijdag wel gewoon mee.

Ben jij het met Phillip Cocu eens?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
6
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
9
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
20
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
224
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties