Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu prikkelt aankoop van 6,5 miljoen euro: 'Het is nog te wisselvallig'

Laatste update:

De trainer van PSV zegt dat Pereiro het typische beeld voor een jonge voetballer tentoonspreidt. "Het is nog te wisselvallig. Tussen opeenvolgende wedstrijden, maar ook wel tijdens een wedstrijd. Soms speelt hij een wedstrijd waarin hij sprankelt en de ene na de andere mooie actie laat zien en het kan ineens ook een stuk minder zijn", aldus Cocu, die wil dat Pereiro ernaar streeft om constanter te worden in zijn prestaties, in De Telegraaf.

Vorig seizoen viel Pereiro onder meer op door twee goals tegen Ajax en twee tegen PEC Zwolle en daarnaast had hij een aantal assists in huis. In de eerste speelronde van dit seizoen liet Cocu hem een kwartier voor het einde invallen tegen FC Utrecht en prompt scoorde Pereiro de belangrijke 1-2 voor zijn club.

Denk je dat Gastón Pereiro dit seizoen constanter gaat presteren?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
35
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties