Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu sprak PSV-talent aan na 'Ajax-tweet': 'Ik heb van mijn fout geleerd'

Laatste update:

Gudmundsson zegt in gesprek met Voetbal International dat hij vorig seizoen in een goede periode zat. In twaalf wedstrijden was hij dertien keer trefzeker en tot drie keer toe zat hij bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal. "Ik hoopte op een paar minuten, maar die kreeg ik niet. Daarom was ik gefrustreerd en stuurde ik dat bericht. Dat had ik niet moeten doen", laat hij weten. "Cocu kwam naar me toe en zei: 'Als je ergens problemen mee hebt, dan kun je bij mij terecht.' Maar ik heb van mijn fout geleerd. Ik moet eerst nadenken voordat ik op verzenden druk."

Gudmundsson wacht nog altijd op kansen in de hoofdmacht van PSV. Mocht hij dit seizoen niet aan de bak komen in het eerste team, denkt hij aan een verhuur in januari. "Maar dat is nog niet aan de orde. Hier moet ik even doorheen. Als ik een keer negentig minuten mag spelen, weet ik: dit was het allemaal waard. Het is moeilijk geduldig te blijven, maar uiteindelijk krijg ik het terugbetaald. Hopelijk."

Talent krijgt niet genoeg kansen onder Phillip Cocu

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties