Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu spreekt Blind alsnog: 'Hij liet een bericht achter'

Laatste update:

De trainer van PSV zegt maandag tegen PSV TV dat hij eerder op de dag gesproken heeft met de bondscoach van Oranje. Blind zei eerder nog tegen de NOS dat hij Cocu wel driemaal heeft geprobeerd te pakken te krijgen, maar dat Cocu zijn telefoon steeds niet beantwoordde. "Ik heb vandaag contact gehad met Danny Blind. Hij belde mij toen wij aan het trainen waren en heeft een bericht achtergelaten, met de vraag of ik contact wilde opnemen. Dat heb ik gedaan", aldus Cocu.

De coach van de landskampioen lijkt zicht niet te herkennen in het door Blind geschetste scenario van drie telefoontjes zonder antwoord. Het zou kunnen, maar dan liet Blind steeds geen bericht achter. "Ook al herken ik een nummer niet: als er een bericht wordt achtergelaten, bel je altijd terug. Ik sta er altijd voor open te overleggen met de bondscoach of door te nemen hoe de spelers ervoor staan", geeft Cocu aan.

Als een groot probleem ziet de trainer van PSV het ook niet, benadrukt hij. "Uiteindelijk is de beslissing aan de bondscoach of-ie wel of niet vragen heeft. Ik heb er ook geen moeite mee als-ie niet belt. Maar met elkaar in contact komen, dat is niet al te moeilijk. Of het een goed gesprek was? Ik denk dat het goed is dat we elkaar even gesproken hebben. We moeten er ook niet weer niet een al te groot item van maken, want het gaat uiteindelijk om het voetbal."

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties