Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu staat onder druk: 'Maar ze gaan hem echt nog niet ontslaan'

Laatste update:

De verslaggever van de krant Milliyet stelt dat de 47-jarige Nederlander niet 'het probleem' is: "Fenerbahçe gaat Cocu echt nog niet ontslaan. Zelfs niet als hij ook de komende drie duels verliest. Al schat ik de kans dat dit gebeurt op één procent." Volgens Ok heeft Cocu bij Fenerbahçe te maken met verschillende problemen.

Allereerst is de selectie volgens de journalist niet in balans. De middenvelders Josef en Giuliano werden verkocht, spits Fernandão werd uitgezwaaid en Roberto Soldado raakte geblesseerd. De Gele Kanaries kunnen zich ook geen grote uitgaven permitteren vanwege de restricties van de Financial Fair Play.

Ok stelt in gesprek met de NOS dat Cocu in zijn eerste weken een goede indruk maakt, maar in de wedstrijden soms 'rare keuzes' maakt: "Hij wacht soms veel te lang met wisselen. En hij laat spelers die er niets van bakken negentig minuten staan, zoals dat in de laatste wedstrijd met André Ayew gebeurde."

Johan Derksen
Johan Derksen blijft bij zijn opmerkingen dat Cocu en co rekening houden met een spoedig ontslag in Kadiköy. Hij zei maandag dat de coach 'doodongelukkig' is in Istanbul, iets wat later in een officieel statement werd ontkend door Fenerbahçe. "Ik heb net nog even contact gehad met mijn zegsman, mijn zeer betrouwbare bron. En die zegt dat als ze verliezen ze er nog steeds ernstig rekening mee houden dat ze maandag in het vliegtuig zitten", aldus de analyticus vrijdagavond in Voetbal Inside.

-
Denk jij dat Phillip Cocu het seizoen afmaakt bij Fenerbahçe?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties