Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu verbaasd over samenstelling van Oranje: 'Maar ik maak keuzes niet'

Laatste update:

"Ik maak de keuzes niet. De keuzes worden gemaakt door de coaches daar, en niet door mij'', aldus Cocu. "We willen natuurlijk graag dat zoveel mogelijk PSV'ers worden uitgenodigd voor interlands. Voor Oranje, maar ook voor Jong Oranje en andere landen.'' Luuk de Jong, Davy Pröpper en Bart Ramselaar maakten wel deel uit van de voorselectie van Oranje, maar zitten niet bij de definitieve groep voor de komende interlands met Bulgarije (WK-kwalificatie) en Italië (vriendschappelijk).

Siem de Jong zag enigszins logica in de keuzes van Blind. "De waan van de dag, die heerst daar ook in", zo stelde de middenvelder, in gesprek met NUsport. "En Feyenoord draait natuurlijk een goed seizoen. En wij hebben geen Nederlandse centrale verdediger. Dus ik kan het ook wel goed begrijpen.''

Ook Marco van Ginkel werd naar de solo-oproep van Zoet gevraagd. "Het is jammer dat er maar één PSV'er bij Oranje zit. Dat is wel een verschil met de interlands van hiervoor. Of er begrip is? Daar ga ik niet over. Ik ben er zelf ook niet mee bezig. Ik ben pas net weer fit, dus dat komt nog wel. Ik krijg nu in ieder geval een rustig weekje."

-
Zou jij als bondscoach van Oranje meer PSV'ers hebben opgeroepen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
13
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties