Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu voorspelt: 'Bart, Jorrit, Marco en Davy zullen allen soms wissel staan'

Laatste update:

"De tegenstander speelde alsof het hun laatste wedstrijd was en ze stopten al het gif erin dat ze hadden, wat bij ons vooral na de 0-1 ontbrak", liet de getergde doelman weten. "Wij wisten geen gaten te vinden en kansen te creëeren om een doelpunt te maken en we weten wat ons volgende week te wachten staat" stelde hij verwijzend naar de return in Kroatië. Waarom PSV de echte wil ontbeerde en niet genoeg energie in de wedstrijd wist te stoppen, vroeg de keeper zich hardop af. Hij was van mening dat er meer winnaarsmentaliteit naar buiten toe getoond mag worden. "Het is voor ons een valse start", benadrukte hij.

Dat Van Ginkel donderdag de band om zijn arm kreeg, wil volgens Zoet niet zeggen dat hij alleen de lijnen uit moet zetten: "De trainer heeft duidelijk gemaakt dat Marco dit seizoen de aanvoerder is, maar dat betekent niet dat hij alleen de leider is." Verder denkt de sluitpost dat het team net zo sterk is als vorig jaar en vindt hij dat de club met Derrick Luckassen een energieke jongen in huis heeft gehaald. Hirving Lozano zorgde tijdens zijn invalbeurt direct voor de nodige dreiging. Over de vermeende buitenlandse interesse in zijn persoon bleef hij mysterieus. "Ik denk niet dat dit het moment is om over mezelf te praten, maar dat zal op een later moment duidelijk worden."

Phillip Cocu bevestigde dat Van Ginkel dit seizoen de eerste aanvoerder is, vóór De Jong als reserve-captain. Met deze wisseling wordt de druk bij de aanvaller weggehaald en hoeft hij zich minder op het team te focussen. De reden voor het passeren van Davy Pröpper op het middenveld had te maken met tactische keuzes en de vorm van de dag. Verder benadrukte de hoofdcoach dat de Eindhovenaren met Van Ginkel, Pröpper, Jorrit Hendrix en Bart Ramselaar vier uitstekende opties hebben op het middenveld en dat iedereen dit seizoen ruimschoots aan spelen toe zal komen. Hij sprak daarbij de verwachting uit dat al deze spelers af en toe op de bank plaats zullen moeten nemen: "Bart, Jorrit, Marco en Davy zullen allen soms wissel staan."

UEFA Europa League
PSV
0 - 1
NK Osijek
Had Davy Pröpper moeten starten tegen NK Osijek?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties