Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu wacht af: 'Ik denk dat er nog wel wat gaat gebeuren'

Laatste update:

Cocu, die zijn team donderdagavond vriendschappelijk met 3-0 zag winnen van FC Porto, begroette al drie nieuwe namen: Daniel Schwaab, Hidde Jurjus en de jonge Pablo Rosario. Hij hoopt dat PSV erin slaagt Marco van Ginkel weer te huren van Chelsea, maar dat kan nog wel even duren. De coach van PSV denkt in ieder geval dat de transfermarkt nog niet over en voorbij is voor zijn club.

"Ik denk dat er nog wel wat gaat gebeuren", zei Cocu donderdagavond tegen FOX Sports. "Alleen weten we niet wanneer. En weten we het natuurlijk ook nog niet zeker. Het is wel zo dat de markt veel meer in beweging komt dan een paar weken geleden. Dat is inherent aan het voetbal. Wij moeten als PSV klaar zijn om goed met wijzigingen in de selectie om te gaan. Dat we weten wat we willen als één of meerdere spelers vertrekken."

Mocht linksback Jetro Willems weggaan, dan zal PSV kijken wie het haalt om die positie beter te bemannen. Joshua Brenet is sowieso voorhanden en Cocu ziet hem als een optie achterin. Er moet volgens de trainer echter wel een volwaardige back bij gehaald worden als Willems een toptransfer maakt.

Heeft PSV nog versterkingen nodig?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
5
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties