Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu weigert handdoek te werpen: 'Alles is mogelijk in theorie'

Laatste update:

PSV werd direct na het eerste fluitsignaal overrompeld door een ontketend Feyenoord, dat binnen tien minuten op voorsprong kwam via Jens Toornstra. "In de openingsfase herkende ik mijn ploeg niet. We hadden moeite met de druk, kwamen niet in ons spel. Maakten te veel fouten", treurde Cocu na afloop voor de camera van FOX Sports. "Na de 1-0 zag ik het PSV dat ik wilde zien. Het duurde alleen lang voordat wij de goal maakten. Daarna lag het hele veld open omdat beide teams voor de winst gingen."

Gastón Pereiro bracht PSV na een uur spelen langszij, maar kon niet voorkomen dat het elftal van Cocu in de slotfase alsnog het onderspit moest delven. Titelprolongatie lijkt uit zicht na de nederlaag, maar Cocu toonde zich nog strijdbaar. "We moeten nu kijken naar de ploeg die boven ons staat en proberen dat gat te dichten. In theorie is alles mogelijk, maar ik zal niet zeggen dat de titelstrijd open ligt. Ook omdat we niet meer tegen Feyenoord spelen", zei de oefenmeester tegenover de NOS.

-
Denk jij dat PSV nog kans maakt op de landstitel?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties