Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cocu wist 'niet veel' van Turkije: 'Hij kwam over als een koud persoon'

Laatste update:

"Als het resultaat goed is, mag Koeman nog twee of drie weken blijven. Tot er een nieuwe trainer is. Is het niet goed, dan willen ze waarschijnlijk alsnog van hem af", aldus de journalist in een interview met de NOS. Volgens hem is het niet vreemd dat voorzitter Ali Koç Koeman naar voren heeft geschoven.

"Hij heeft veel ervaring, ook bij grote clubs, hij weet hoe het is om een grote derby te spelen en hij kent de spelers goed." Wie de uiteindelijke opvolger wordt van Cocu, dat is nog niet bekend. Wel scanderen de supporters al weken de naam van Ersun Yanal, die in 2013/14 de trainer was van de club uit Aziatisch Istanbul.

"Maar ondanks alle druk wil het bestuur daar niks van weten. Ik weet dat Laurent Blanc onlangs met Fenerbahçe heeft gesproken, maar het is niet duidelijk wat daar uit is gekomen. Het probleem is dat Fenerbahçe momenteel niet zoveel te besteden heeft." De 48-jarige Cocu won slechts drie van de vijftien wedstrijden met Fenerbahçe en daardoor staat de club maar net boven de degradatiestreep.

Ook Ok is kritisch op het functioneren van de Brabander. Volgens hem wist Cocu 'niet veel van Turkije en de Turkse cultuur': "Hij kwam over als een koud persoon, het is een geduldige man. In Turkije is dat niet zo gebruikelijk. Hier is iedereen een beetje nerveus en emotioneel als het om voetbal gaat."

-
Galatasaray - Fenerbahçe eindigt in een ...

Meer nieuws

Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
6
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
20
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties