Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax deelt nieuw contract uit aan talent Rico Speksnijder: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'

Laatste update:

"Het is altijd mooi om een nieuw contract te tekenen", laat Speksnijder na de plichtplegingen rondom de overeenkomst weten aan Ajax TV. "Ik wilde dit moment met alle waardevolle mensen delen. Ze waren en zijn er altijd voor mij. Ik zag net een traantje bij mijn moeder, dat is heel mooi."

Die emoties waren er overigens ook bij Speksnijder. "Je hoorde het een beetje aan mijn stem, ik had een brok in mijn keel. Hoe dichterbij het kwam, hoe meer ik er stil bij ging staan. Ik ben blij dat het rond is en dat ik me kan focussen op het seizoen."

De jonge aanvaller wil niets liever dan slagen in Amsterdam. "Ajax is altijd mijn club geweest en daar ga ik voor. Het afgelopen seizoen begon mooi met mijn debuut voor Jong Ajax. Daarna verliep het wat stroever. Het was een leerzaam seizoen voor mij, maar qua minuten moet het komend seizoen beter. Daar ga ik alles aan doen."

Speksnijder, die vijf jaar geleden werd overgenomen uit de jeugdopleiding van Feyenoord, staat inmiddels op negentien wedstrijden namens Jong Ajax. Scoren deed de buitenspeler nog niet, al gaf Speksnijder wel een assist.

Speksnijder krijgt bij Jong Ajax te maken met Frank Peereboom, die hij al eerder meemaakte als trainer. "Ik vind het een hele fijne trainer. Iedereen wil volle bak gaan en iedereen is fris. Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en belangrijk zijn voor het team."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
46-voudig Spaans international beëindigt plotseling voetbalcarrière
8
De UEFA laat Nederland in halve finale met compleet andere bal dan eerder spelen
18
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
8
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
55
Ronald Koeman krijgt daags na zege van Nederland op Turkije uitstekend nieuws
22

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties