Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cody Gakpo neemt 'in komende uren' beslissing over toekomst

Laatste update:

"Of dit mijn laatste wedstrijd voor PSV was? Daar kan ik nog geen antwoord op geven. Het is de laatste dag: het moment van de waarheid om het zo maar te zeggen", begint de aanvaller. "Er moet in de komende uren een beslissing genomen worden." PSV wil Gakpo logischerwijs niet kwijt en heeft hem daarom een verbeterde contractaanbieding gedaan.

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

De zevenvoudig Nederlands international heeft die aanbieding nog niet definitief afgewezen. "Die optie staat nog. Of ik de keuze heb gemaakt om weg te gaan? Nee, dat klopt niet. Er is door PSV geen deadline gesteld. Er zijn heel veel dingen gebeurd in de transferwindow. Vanuit beide partijen hebben we de situatie zo laten verlopen. Het is misschien niet ideaal voor mij en misschien niet ideaal voor PSV, maar uiteindelijk komen we er samen hoe dan ook goed uit."

Woensdagavond maakte The Athletic bekend dat onder meer Southampton één van de geïnteresseerde clubs is. Gakpo erkent dat hij meerdere opties heeft. "Er zijn een aantal dingen die spelen. Daar moet binnen een paar uur een keuze over gemaakt worden. Hoe groot de kans is dat ik er aanstaande zaterdagavond tegen FC Twente nog bij ben? Dat ligt allemaal aan de komende uren. Daar kan ik dus nog geen antwoord op geven."

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
5
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties