Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Arne Slot laat Engelse pers lachen tijdens eerste persconferentie bij Liverpool met grappen over Van Dijk en Cody Gakpo

Laatste update:

De contractsituatie van zowel Van Dijk als Mohamed Salah wordt uitvoerig besproken in Engeland, daar beide topspelers nog maar tot volgend jaar zomer vastliggen op Anfield. Koen Weijland van Viaplay vraagt of Slot in de gesprekken met Van Dijk en Salah gemerkt heeft dat zij nog de honger hebben om voor titels te strijden.

"Ik denk dat elke topspeler altijd wil winnen. Ik neem aan en hoop dat Virgil eerst het EK wil winnen", aldus Slot, die de perszaal met die woorden laat lachen. "Misschien zitten we niet met alles op één lijn", grapt de trainer er direct achteraan. "Al deze spelers willen winnen en hebben de honger om te winnen. Als je die honger niet hebt, dan speel je niet voor een club als Liverpool."

Door de aflopende contracten van Van Dijk en Salah wordt het afwachten of zij na de zomer ook nog voor Liverpool spelen. Weijland vraagt daarom of Slot in de gesprekken met het tweetal gemerkt heeft dat ze bij de club willen blijven. "Ja, dat heb ik gemerkt."

Slot wordt vervolgens gevraagd of hij 'Gakpo heeft verteld om het een beetje rustiger aan te doen op het EK'. "Nee, ik hoop dat hij nog extra gas gaat geven. Zeker in de halve finale. Maar eerst de kwartfinale nog. Ik hoop dat ze Engeland treffen in de halve finale", laat Slot de perszaal opnieuw lachen.

"We hopen en verwachten dat Cody het nóg beter gaat doen", vervolgt de Nederlander op serieuzere toon. "Cody heeft een geweldig toernooi, net als het WK in 2022. Hij speelt indrukwekkend tot dusver. Ik hoop dat hij dat kan volhouden in de komende wedstrijden."

Trent Alexander-Arnold


Het contract van Trent Alexander-Arnold loopt volgende zomer ook af. Richard Hughes, sportief directeur op Anfield, zit naast Slot tijdens de persconferentie en wil niet te veel zeggen over de onderhandelingen met de rechtsback, Van Dijk en Salah.

"Dit zijn privékwesties. Het enige wat voor ons belangrijk is, is de toewijding aan de club. We zijn er absoluut van overtuigd dat dat hier geval is."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Rik Elfrink weet welk bedrag PSV voor Walter Benítez wil ontvangen
0
Ivan Rakitic bereikt akkoord en keert na 5 maanden alweer terug naar Europa
2
Feyenoord troeft Atlético Madrid af en heeft vijfde zomeraanwinst binnen
16
Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Borussia Dortmund betaalt 22,5 miljoen euro en heeft opvolger Hummels binnen
7
Walter Benítez kan PSV verlaten en gaan keepen in de Europese top
45

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties