Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cole gaat af en vertrekt in januari al naar de Verenigde Staten'

Laatste update:

Cole tekende in de zomer transfervrij voor twee seizoenen in de Italiaanse hoofdstad, maar veel indruk heeft hij nog niet kunnen maken bij i Giallorossi. Dinsdagavond kende hij een dieptepunt in zijn korte tijd in Rome, in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Bij een ruststand van 0-5 besloot trainer Rudi Garcia hem in de kleedkamer achter te laten en verder te gaan met José Holebas achterin.

Cole werd in de eerste helft voortdurend voorbijgelopen en afgetroefd door met name Arjen Robben en ondervond de gevolgen ervan in de rust. In de Italiaanse media wordt nu geschreven dat de 33-jarige linksback na de jaarwisseling weggaat uit Rome en bij Orlando City FC zal tekenen. Die club treedt in het Major League-seizoen 2015 toe tot de hoogste Amerikaanse competitie en kan nog wel wat routine gebruiken.

Orlando City verzekerde zich een paar maanden geleden al transfervrij van Kaká, die een topsalaris gaat verdienen. Op dit moment wordt hij nog verhuurd aan São Paulo, in afwachting van de seizoenstart in de VS. Een maand geleden sloot de club het seizoen in de USL Pro af als kampioen. Mocht Cole er aan de slag gaan, dan wordt het waarschijnlijk zijn laatste club. Hij zou na Kaká de tweede bekende voetballer worden voor de club uit Florida.

Denk jij dat Ashley Cole bij AS Roma moet blijven en moet blijven knokken?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties