Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cole meteen al in de problemen in VS: 'Dat heb ik toen inderdaad gezegd'

Laatste update:

In de Verenigde Staten wordt de komst van de linksback, die volledig flopte in Italië, daardoor nu al met argwaan bekeken. "Die uitspraak is toen uit zijn verband gerukt. Ik was in gesprek met een reporter, die zei: 'We zijn blij dat we je hier in Rome hebben. Niemand had dat verwacht, we dachten dat je wel zou willen relaxen op het strand'. In dat interview antwoordde ik bevestigend, dat klopt."

De ex-international bezweert echter dat hij niet naar Los Angeles is gekomen om uit te buiken. "Nogmaals, ik heb dat toen gezegd, daar heb ik mee te leven. Maar ik hoop dat ik de mening van de mensen kan doen veranderen. Ik ben een winnaar en werk altijd hard. Ik ben hier niet heen gekomen om op het strand te zitten en uit te rusten. Ik ben geen diva, geen egoïstische jongen die zichzelf beter vindt dan de rest. Ik ga mijn uiterste best doen."

Denk jij dat Ashley Cole gaat slagen in Los Angeles?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
0
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
22
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties