Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Collega spreekt klare taal: 'Ik zou Dembélé kidnappen om hem hier te houden'

Laatste update:

"Dembélé?", begint Ferran, wanneer hem gevraagd wordt naar zijn kompaan in de voorhoede van los Azulgrana. "Ik zou hem kidnappen om hier in Barcelona te houden. Het is een van de beste clubs ter wereld." Ferran gaat vervolgens op serieuzere toon verder. "Maar het zijn dingen die niet onze zaak zijn. Het is zijn beslissing. Wat hij ook beslist, ik wens hem het beste."

Dembélé leek lang op weg naar de uitgang bij Barcelona; de club haalde zelfs al een vervanger in de vorm van Adama Traoré, die na dit seizoen voor dertig miljoen euro definitief kan worden overgenomen van Wolverhampton Wanderers. Een deal met Paris Saint-Germain ketste afgelopen winter nog af. Dembélé lijkt nu echter toch weer open te staan voor een verlenging door het succes van Xavi bij Barcelona - succes waar de Fransman een aanzienlijk aandeel in heeft. Dembélé drukt steeds meer zijn stempel op het spel van de huidige nummer twee van LaLiga en was al goed voor tien assists in de competitie.

GOAL weet zelfs te melden dat er al contact heeft plaatsgevonden tussen Moussa Sissoko (Dembélé's zaakwaarnemer) en Mateu Alemany, voetbaldirecteur van Barcelona. Hoewel de partijen het nog niet over financiële zaken hebben gehad, werd de meeting naar verluidt als 'zeer positief' beschouwd. De sfeer zou hartelijk zijn geweest en er zou nadruk zijn gegeven aan het 'resetten' van de situatie. De economische voorwaarden van een verlenging zouden in de komende dagen worden besproken.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties