Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Colombia haalde alles uit kast: 'Smerigste ploeg die ik ooit ben tegengekomen'

Laatste update:

"Het beste wat ons kon overkomen was hun verslaan met voetbal, dat heeft hun het meeste pijn gedaan", begint Stones, geciteerd door diverse Engelse media. "Zij zijn in het vliegtuig op weg naar huis en wij zitten in de volgende ronde. De wedstrijd was zo gek. Het was de smerigste ploeg die ik ooit ben tegengekomen." De verdediger noemt enkele voorbeelden van vuil spel.

"Als je kijkt naar de penalty: de scheidsrechter omsingelen, hem duwen, de kopstoot die jullie allemaal hebben gezien, de penaltystip vooraf vernielen en ook veel incidenten die ver van de bal plaatsvonden, maar waarvan je nooit iets hoort of ziet. Maar we bleven kalm en hielden ons aan het plan. We bleven ons eigen spel spelen en dat is een geweldige kwaliteit om te hebben."

Sterling werd tijdens de rust met de schouder aangestoten door Eduardo Urtasun, assistent-trainer bij Colombia. De Engelsman was op beeld zichtbaar verbaasd: "Ik weet alleen nog dat iemand voor me kwam staan. Ik keek gewoon even terug. Maar we wisten dat dit hun plan was. Het was best sneu van hem", besluit de aanvaller van Manchester City.

Verwacht jij dat Engeland de halve finale van het WK haalt?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties