Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Koeman wordt met verkeerde naam aangesproken door journalist en gaat stuk

Laatste update:

De buitenlandse journalist wilde een vraag stellen over wijlen Rinus Michels, de bondscoach die Nederland in 1988 naar de EK-titel leidde. Koeman was toen als speler een van de leiders in het Nederlands elftal.

De journalist besefte wel dat hij met Koeman sprak, maar noemde hem anders. "Mister Michels, kunt u me horen?", vroeg de man in het Engels aan Koeman. "Ik zit op afstand."

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Na de bevestiging aan de journalist dat zijn audio luid en duidelijk doorkwam, noemde de man Koeman nogmaals bij de verkeerde naam. "Mister Michels, u speelde in het geweldige team uit 1988 hier in Duitsland. En uw coach was Michels. Kunt u iets vertellen over die tijd?"

"De coach uit die tijd, Rinus Michels, was een grote persoonlijkheid", antwoordde Koeman. "Hij sprak niet veel, maar hij had de persoonlijkheid. We hadden ook een hele goede groep met kwaliteitsspelers."

Dinsdag speelt Nederland in de achtste finale van het EK tegen Roemenië. "Als we morgen een beetje van het geluk uit 1988 hebben, dan winnen we van Roemenië. Verder is het moeilijk om te vergelijken, omdat het voetbal toen heel anders was dan nu, bijvoorbeeld in fysiek opzicht was het heel anders destijds."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord wint arbitragezaak inzake herenakkoord over jeugdtransfers
0
Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Roemeense supporter probeert Vandaag Inside-verslaggever Tom Staal aan te vallen
27
Deze 20 Eredivisie-spelers zijn deze zomer transfervrij op te halen
3
Supporters Bayern München starten petitie tegen verkoop van Matthijs de Ligt
34
VZ Kort: Peter Bosz wint Rinus Michels Award voor beste trainer Eredivisie
77

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties